Ingrediënten

Ingrediënten op label
Per 2 tabletten% ADA
panthotheen zuur (vitamine B5)200 mg3333%
aalcium (als calciumcarbonataat)68 mg6%
vitamine C (als ascorbinezuur)150mg250%
zink15 mg100%
biotine1.4 mg933%
folium zuur0.8 mg400%
koper0.6mg*
jodium (als kelp)120 mcg80%

ADH is Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

* = ADH niet vastgesteld

Pantotheenzuur

Pantotheenzuur is samen met vitamine C uiterst belangrijk voor de aanmaak van meer dan 30 bijnierschorshormonen. Deze hormonen bestaan voor het grootste deel uit mannelijke geslachtshormonen. Tijdens periodes van stress scheidt de bijnierschors verhoogde doses hormonen af. Deze zorgen ervoor dat het lichaam weerstand biedt aan stress en de schade herstelt. Pantotheenzuur werkt ook goed bij infecties, duizeligheid, slapeloosheid, hoofdpijn, depressies, vermoeidheid en prikkelbaarheid. Pantotheenzuur zorgt samen met vitamine c en biotine dat u haar er weer gezond uit gaat zien.

Vitamine C

Vitamine C wordt ook wel "ascorbinezuur" genoemd en is wateroplosbaar. Het helpt bindweefsel gezond en sterk te houden - dit geldt bijvoorbeeld voor je huid, botten, tandvlees en spieren. Verder zorgt vitamine C ervoor dat ijzer uit voeding beter wordt opgenomen.

Zink

Zink remt op effectieve wijze de aanmaak van type 1 het enzym 5-alpha-reductase. Dat betekent dat het DHT gehalte laag wordt en de haargroei dus gaat normaliseren, en het heeft een ontstekingsremmende werking. Er zijn wetenschappers die beweren dat hoge concentraties zink de activiteit van het enzym volledig kunnen uitschakelen. Bovendien is er een onderzoek gedaan dat heeft uitgewezen dat zink in combinatie met lage concentraties nonaandizuur (azelaic acid) en vitamine B6 kan zorgen voor 90% vermindering van 5AR. Vitamine B6 blijkt de werking van zink te versterken.

snel bestellen!