Ervaringen

H. uit Zwijndrecht

"Ik had van mezelf altijd een mooie volle bos haar, tot ik zwanger was geweest. Mijn haar begon heel erg uit te vallen en werd heel dof en touwerig. Ik besloot dat ik er iets aan wou doen. Ik speurde op internet en toen kwam ik op de site van MoreHair. Ik had precies hetzelfde als wat ik daar las. Dus heb ik het product besteld en ik ben er zo blij mee. Ik merk nu al naar een maand dat mijn haar weer wat dikker wordt en dat het minder uitvalt. Mijn glans krijg ik ook weer terug. Ik ben erg tevreden over het resultaat."

Diewertje

"Naarmate ik ouder word, begon ik mijn haarkleur te verliezen. Het werd dof en ik kon er geen model meer in krijgen. Toen hoorde ik over MoreHair, mijn vriendin had het ook geprobeerd en die was er helemaal over te spreken. Dus ik ook zo'n potje bestellen. Ik merk nu al wat verschil, ik gebruik het nu een paar weken en ik krijg al weer meer volume in mijn haar en het begint weer meer te glanzen. Ik ga er zeker mee door, ik vind het ontzettend belangrijk dat mijn haar er mooi uitziet!"

J. Rood

"Mijn haar is aanzienlijk dunner geworden, ik heb geen idee hoe dat zomaar is gekomen. Ik ben er al voor naar de dokter geweest. Die wist het ook niet, maar zei dat er wel pillen bestonden die je haargroei weer stimuleren. Ik ben toen MoreHair gaan proberen en het werkt echt. Mijn haar is weer een stuk dikker geworden na een maand. Ik blijf zeker nog even met de kuur doorgaan."

K. Groot uit Hilversum

"Ik heb altijd al haarproblemen gehad, het was altijd heel dof en stug. Ik had ook altijd last van haarutval, het hele jaar door. Via via ben ik bij de site van MoreHair terecht gekomen. Ik heb gelijk 3 potten besteld voor een aantal maanden. En ik vind het een geweldig produkt. Ik kan eindelijk weer een kam door mijn haar krijgen en mijn haar heeft een mooie glans gekregen. Het haarverlies is nu ook beperkt, lang niet zoveel als eerst. Dus voor mensen die twijfelen, het werkt echt!"

snel bestellen!